Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 15

Élite is erin geslaagd om in zijn eerste week op Netflix meteen de eerste plek in de lijst met meest populaire titels te pakken te krijgen. Daarmee heeft het Bridgerton van de eerste plek gestoten. Die Netflix Original zien we terug op de tweede plek. The In Between sluit de top drie af.

Nieuwe titels

De lijst is deze week voornamelijk gevuld met nieuwe titels. Zo zien we ook Furioza, The Ultimatum: Marry or Move On, Dirty Lines en Metal Lords voor het eerst in de lijst verschijnen. Inventing Anna en top Boy behouden hun plekje in de lijst.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Élite (nieuw)
    • Élite is terug. De school kent inmiddels heel wat nieuwe leerlingen, maar wat nooit veranderd is dat er een nieuw mysterie komt. Dit seizoen staat de jacht op de moordenaar op Armando centraal. En wat heeft het schoolhoofd van Las Encinas met hem te maken?
   2. Bridgerton (-1)
    • In het tweede seizoen van Bridgerton draait het niet langer om Daphne en Simon. We volgen nu de zoektocht van Anthony naar de ware liefde. Al snel laat hij het oog vallen op Edwina, maar haar zus ziet de match niet zitten.
   3. The In Between (nieuw)
    • Met Joey King in de hoofdrol is The In Between een nieuwe romantische dramafilm. Nadat een ontroostbare tiener de liefde van haar leven verliest door een tragisch ongeluk, begint ze te geloven dat hij haar tekenen vanuit het hiernamaals stuurt.
   4. Furioza (nieuw)
    • Een politievrouw doet haar ex een aanbod dat hij niet kan weigeren: óf hij infiltreert bij een groep hooligans, óf zijn broer gaat de gevangenis in. Wat zal de keuze worden?
   5. The Ultimatum: Marry On or Move On (nieuw)
    • In het huwelijksbootje stappen, of er mee kappen? In The Ultimatum: Marry or Move On staan koppels voor een moeilijke proef. Ze zullen met potentiële matches gaan samenwonen om erachter te komen of ze klaar zijn voor een huwelijk.
   6. Dirty Lines (nieuw)
    • In het Amsterdam van de jaren’80 krijgt een ondernemende studente een nieuwe baan bij een telefoonsekslijn die door twee totaal verschillende broers is opgezet.
   7. Taboo (-5)
    • Afkomstig van de makers van Peaky Blinders is Taboo verschenen. Een lang dood gewaande avonturier keert terug naar Londen om de dood van zijn vader te wreken. Hij krijgt echter te maken met de Oost-Indische Compagnie.
   8. Inventing Anna (-4)
    • Moedige ondernemer of oplichter? Een journalist onderzoekt het verhaal van Anna Delvey, die de elite van New York ervan overtuigde dat ze een Duitse erfgename was.
   9. Top Boy (-6)
    • Top Boy is door Netflix nieuw leven in geblazen. Twee doorgewinterde drugsdealers keren terug naar de straten van Londen, maar hun jacht op geld en macht wordt bedreigd door een jonge, meedogenloze oplichter.
   10. Metal Lords (nieuw)
    • Voor buitenbeentjes Hunter en Kevin is de weg naar succes duidelijk: ze zullen zich storten op metal, de muziekbattle winnen en aanbeden worden als goden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?