Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 15

De lijst met meest populaire titels op Netflix in week 15 is bekend. The Serpent heeft zijn eerste plek in de lijst nog even behouden. De serie wordt echter wel op de hielen gezeten door Thunder Force. Quién Mató a Sara? is gezakt naar de derde plek in de lijst.

Nieuwe titels

Ondertussen is er in de top 10 ook plek voor nieuwe titels. Zo staat Snabba Cash op een knappe vijfde plek, terwijl ook de film Shrek de lijst is binnengewandeld. Series als The Irregulars en Ginny & Georgia hebben de toplijst nog niet verlaten. Ook de Nederlandse romcom Just Say Yes is nog in de top 10 terug te vinden.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. The Serpent (-)
    • In de jaren 70 heeft de meedogenloze moordenaar Charles Sobhraj het gemunt op reizigers die de ‘Hippy Trail’ van Zuid-Azië verkennen. Maar dan komt de Nederlander Herman Knippenberg op zijn pad.
   2. Thunder Force (nieuw)
    • Melissa McCarthy en Octavia Spencer spelen Lydia Berman en Emily Stanton. De twee jeugdvriendinnen vormen een onverwacht superheldenduo dat misdaden bestrijdt nadat een van hun een formule uitvindt waarmee gewone mensen superkrachten krijgen.
   3. Quién Mató a Sara? (-1)
    • In de Spaanse serie Quién Mató a Sara? draait het allemaal om Alex. Hij is vastberaden om wraak te nemen en te bewijzen dat hij erin is geluisd voor de moord op zijn zus. Hij wil meer aan het licht brengen dan alleen de echte dader.
   4. New Amsterdam (+2)
    • Ziekenhuisseries doen het uitstekend en dat geldt ook voor de Amerikaanse medische dramaserie New Amsterdam. Daarin volgen we Dr. Max Goodwin die een einde wil maken aan de bureaucratie in het ziekenhuis waar hij werkt.
   5. Snabba Cash (nieuw)
    • Het eerste seizoen van Snabba Cash is verschenen. De levens van een ambitieuze zakenvrouw, een charmant bendelid en een tiener met problemen botsen tijdens een wanhopige en sinistere zoektocht naar rijkdom.
   6. The Irregulars (-1)
    • The Irregulars is een bovennatuurlijke crimeserie die zich afspeelt in de negentiende eeuw rond Baker Street 221B. We volgen een groep buitenbeentjes die er alles aan doen om bovennatuurlijke misdrijven op te lossen.
   7. Ginny & Georgia (-)
    • Ginny & Georgia werd voor zijn release al vergeleken met Gilmore Girls. We volgen de vrijgevochten Georgia die samen met haar kinderen Ginny en Austin verhuist naar het noorden. Daar gaan ze een frisse start maken, maar dat wordt lastiger dan gedacht.
   8. Shrek (nieuw)
    • De familiefilm Shrek doet het nog steeds uitstekend. Shrek komt samen met zijn ezel ten strijder als een prinses uit de klauwen van een vuurspuwende draak gered moet worden.
   9. Madame Claude (-5)
    • De invloed van Madame Claude reikt in het Parijs van de jaren 60 verder dan de wereld van sekswerk, tot een welgestelde jonge vrouw de boel dreigt te veranderen. Gebaseerd op het leven van Madame Claude.
   10. Just Say Yes (-2)
    • Het leven van de hopeloos romantische Lotte (Yolanthe Cabau) staat op z’n kop als haar plannen voor een ideale bruiloft in duigen vallen. Ondertussen lijkt haar zus juist wél de perfecte bruiloft te krijgen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?