Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 14

De nieuwe top tien met de meest populaire titels op Netflix van deze week is bekend. Daarin valt het op dat Ozark meteen uitstekende zaken heeft gedaan. De serie is nieuw in de top tien en steeg gelijk naar de vierde plek.

Nieuwe titels

Ozark is echter niet de enige nieuwe titel deze week in de top 10. Ook Suits, Unorthodox, Black Lightning en El Hoyo maakten hun intrede. Dat ging onder meer ten koste van Self Made en The Secret Life of Pets.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Élite (-)
    • De Spaanse hitserie Élite is terug. Nu we weten wie verantwoordelijk is voor de dood van Marina, is het de vraag of hij ook berecht wordt voor zijn daden. Op Las Encinas wordt zijn aanwezigheid in ieder geval niet meer gewaardeerd en wordt hij alom uitgekotst.
   2. The Letter for the King (-)
    • The Letter for the King is een gloednieuwe serie gebaseerd op het boek van Tonke Dragt. We volgen de jonge aspirant-ridder Tiuri die op een gevaarlijke missie gaat om een geheime brief te bezorgen aan de koning. Het wordt een epische reis om het koninkrijk te redden.
   3. Tiger King (+2)
    • Crimedocu’s doen het doorgaans goed op Netflix en dat is met Tiger King niet anders. In deze documentaire volgen we Joe Exotic, een manipulatieve eigenaar van een wildpark wiens levens compleet verandert als hij een moordcomplot bedenkt.
   4. Ozark (nieuw)
    • Ozark keerde recent terug voor een derde seizoen op Netflix. Wendy en Marty Byrde keerden terug. Het ‘casino op het water’ brengt veel geld binnen, maar als het aan Wendy ligt gaan ze nog veel verder. Iets waar Marty niet geheel achter staat.
   5. Toy Boy (-2)
    • Met Toy Boy haalde Netflix een gloednieuwe misdaadserie naar zijn streamingdienst. Daarin zien we hoe Hugo zeven jaar vast zit in de gevangenis vanwege de moord op een man. Het gaat om de man van de vrouw die hem had ingehuurd als stripper. Zelf heeft hij altijd geloofd in zijn onschuldigheid en nu zet hij alles op alles om de waarheid boven water te krijgen.
   6. Dare Me (-2)
    • Ook Dare Me is gebaseerd op een boek, ditmaal van Megan Abbott. We volgen een team cheerleaders onder leiding van de uitgesproken Beth Cassidy en haar beste vriendin Addy Hanlon. Een nieuwe coach zet de relaties echter opnieuw op scherp.
   7. Suits (nieuw)
    • De laatste afleveringen van het zevende seizoen van Suits zijn inmiddels toegevoegd aan het aanbod van Netflix. In de advocatenserie volgden we de laatste jaren de briljante advocaat Mike Ross. Het zevende seizoen betekende ook het afscheid van Mike Ross en Rachel Zane (Meghan Markle)
   8. Unorthodox (nieuw)
    • Unorthodox is een nieuwe indrukwekkende serie van Netflix. We zien hoe een Joodse vrouw haar orthodoxe gemeenschap in New York ontvlucht. Alles was tenslotte al voor haar uitgestippeld: haar leven, met wie ze trouwt en wanneer ze kinderen krijgt. Nu rukt ze zich los.
   9. Black Lightning (nieuw)
    • Bij Black Lightning veranderde iets. Voor het eerst moesten we wachten tot het gehele seizoen was uitgezonden bij The CW voordat het naar Netflix kwam. In deze DC-serie volgen we Jefferson Pierce die zich verplicht voelt om terug te keren van zijn pensioen als Black Lightning.
   10. El Hoyo (nieuw)
    • De Spaanse thrillerfilm El Hoyo is een film waarin het draait om overleven. We zien een grote toren met verschillende verdiepingen. Iedere dag wordt er een feestmaal geserveerd. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt en de feestmaal gaat van boven naar beneden. In deze wereld zijn er dan ook maar drie verschillende mensen: degene boven je, degene onder je en degene die vallen.