Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 14

De lijst met de tien meest populaire titels op Netflix in week 14 is bekend. The Serpent heeft meteen goede zaken gedaan door op de eerste plek in de top tien binnen te komen. Quién Mató a Sara, de Mexicaanse serie van wie al bekend is dat er razendsnel een tweede seizoen komt, heeft de tweede plek te pakken.

Spaanse titel

De top drie wordt afgesloten door een andere Spaanstalige titel. Ook Hasta El Cielo deed namelijk uitstekende zaken. Nieuw in de top tien zijn ook Madame Claude, Just Say Yes en De Geheime Dienst voor Magie.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. The Serpent (nieuw)
    • In de jaren 70 heeft de meedogenloze moordenaar Charles Sobhraj het gemunt op reizigers die de ‘Hippy Trail’ van Zuid-Azië verkennen. Maar dan komt de Nederlander Herman Knippenberg op zijn pad.
   2. Quién Mató a Sara? (+2)
    • In de Spaanse serie Quién Mató a Sara? draait het allemaal om Alex. Hij is vastberaden om wraak te nemen en te bewijzen dat hij erin is geluisd voor de moord op zijn zus. Hij wil meer aan het licht brengen dan alleen de echte dader.
   3. Hasta El Cielo (nieuw)
    • Als Angel (gespeeld door Miguel Herrán alias Rio uit La Casa de Papel), een monteur uit een Madrileense buitenwijk, valt voor Estrella, raakt hij betrokken bij een reeks overvallen en wordt hij doelwit van een gedreven detective.
   4. Madame Claude (nieuw)
    • De invloed van Madame Claude reikt in het Parijs van de jaren 60 verder dan de wereld van sekswerk, tot een welgestelde jonge vrouw de boel dreigt te veranderen. Gebaseerd op het leven van Madame Claude.
   5. The Irregulars (-4)
    • The Irregulars is een bovennatuurlijke crimeserie die zich afspeelt in de negentiende eeuw rond Baker Street 221B. We volgen een groep buitenbeentjes die er alles aan doen om bovennatuurlijke misdrijven op te lossen.
   6. New Amsterdam (-2)
    • Ziekenhuisseries doen het uitstekend en dat geldt ook voor de Amerikaanse medische dramaserie New Amsterdam. Daarin volgen we Dr. Max Goodwin die een einde wil maken aan de bureaucratie in het ziekenhuis waar hij werkt.
   7. Ginny & Georgia (-1)
    • Ginny & Georgia werd voor zijn release al vergeleken met Gilmore Girls. We volgen de vrijgevochten Georgia die samen met haar kinderen Ginny en Austin verhuist naar het noorden. Daar gaan ze een frisse start maken, maar dat wordt lastiger dan gedacht.
   8. Just Say Yes (nieuw)
    • Het leven van de hopeloos romantische Lotte (Yolanthe Cabau) staat op z’n kop als haar plannen voor een ideale bruiloft in duigen vallen. Ondertussen lijkt haar zus juist wél de perfecte bruiloft te krijgen.
   9. Formula 1: Drive to Survive (-6)
    • Formula 1: Drive to Survive is terug met alweer een derde seizoen. We krijgen een kijkje achter de schermen van de Formule 1 en worden meegenomen door teams als Mercedes en Ferrari, maar ook de kleinere teams als Alpha Tauri en Haas F1.
   10. De Geheime Dienst voor Magie (nieuw)
    • Hans en Grietje hebben de stap gezet naar het beroep van geheim agent. Hun missie: met magie, vernuft en samenwerking een vermiste koning zien op te sporen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?