Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 13

De Spaanse series doen het opnieuw uitstekend in de top 10 meest populaire titels op Netflix in week 13. Toy Boy is weliswaar zijn koppositie kwijt, maar heeft die plek juist weer afgestaan aan een andere Spaanse serie. Élite is de nieuwe nummer één in de lijst.

Meer veranderingen

Daarnaast is er ook een nieuwkomer die direct de top drie is binnengedrongen. Het gaat om The Letter for the King. Daarnaast zijn er ook een reeks nieuwe titels. Met onder meer Dare Me, Tiger King, Kalifat en Greenhouse Academy.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Élite (+1)
    • De Spaanse hitserie Élite is terug. Nu we weten wie verantwoordelijk is voor de dood van Marina, is het de vraag of hij ook berecht wordt voor zijn daden. Op Las Encinas wordt zijn aanwezigheid in ieder geval niet meer gewaardeerd en wordt hij alom uitgekotst.
   2. The Letter for the King (nieuw)
    • The Letter for the King is een gloednieuwe serie gebaseerd op het boek van Tonke Dragt. We volgen de jonge aspirant-ridder Tiuri die op een gevaarlijke missie gaat om een geheime brief te bezorgen aan de koning. Het wordt een epische reis om het koninkrijk te redden.
   3. Toy Boy (-2)
    • Met Toy Boy haalde Netflix een gloednieuwe misdaadserie naar zijn streamingdienst. Daarin zien we hoe Hugo zeven jaar vast zit in de gevangenis vanwege de moord op een man. Het gaat om de man van de vrouw die hem had ingehuurd als stripper. Zelf heeft hij altijd geloofd in zijn onschuldigheid en nu zet hij alles op alles om de waarheid boven water te krijgen.
   4. Dare Me (nieuw)
    • Ook Dare Me is gebaseerd op een boek, ditmaal van Megan Abbott. We volgen een team cheerleaders onder leiding van de uitgesproken Beth Cassidy en haar beste vriendin Addy Hanlon. Een nieuwe coach zet de relaties echter opnieuw op scherp.
   5. Tiger King (nieuw) 
    • Crimedocu’s doen het doorgaans goed op Netflix en dat is met Tiger King niet anders. In deze documentaire volgen we Joe Exotic, een manipulatieve eigenaar van een wildpark wiens levens compleet verandert als hij een moordcomplot bedenkt.
   6. Undercover (-2)
    • We hebben er even op moeten wachten, maar Undercover is dan eindelijk op Netflix in België verschenen. Twee politie-agenten gaan undercover om de Nederlander Ferry Bouman op heterdaad te betrappen om zo een gigantisch XTC-netwerk op te rollen. Ze moeten ver gaan om de crimineel achter slot en grendel te krijgen.
   7. Self Made (nieuw)
    • Hoe werd Madam C.J. Walker de eerste vrouwelijke selfmade miljonair? De Afro-Amerikaanse C.J. Walker werkte zichzelf op uit armoede tot ze een waar haarverzorgingsimperium had. Maar hoe kreeg ze dat voor elkaar?
   8. Kalifat (nieuw)
    • Met Kalifat haalde Netflix opnieuw een Scandinavische serie in huis. We volgen de verhalen van verschillende vrouwen die allen op hun eigen manier betrokken raken bij een toekomstige IS-aanslag. Lukt het hen om die aanslag te voorkomen?
   9. The Secret Life of Pets (nieuw)
    • The Secret Life of Pets zorgt ervoor dat ook de kinderen zich momenteel niet hoeven te vervelen. Afkomstig van de makers van Despicable Me volgen we Max die woonachtig is in een appartementencomplex. Alles verandert voor hem als zijn eigenares een bastaard mee naar huis neemt. Hij gaat op zoek naar wraak.
   10. Greenhouse Academy (nieuw)
    • Greenhouse Academy telt inmiddels vier seizoenen en is nog altijd uiterst populair. We volgen een broer en zus genaamd Alex en Haley. Ze zitten op een chique kostschool waar ze stuiten op rivaliteit, romantiek en een mysterie rond het recente verlies van hun moeder.