Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 13

De lijst met meest populaire titels op Netflix in week 13 is flink veranderd. De top drie is volledig overhoop gegooid en Formula 1, Ginny & Georgia en Sky Rojo staan niet langer op de eerste drie plekken. In plaats daarvan vormen The Irregulars, Bad Trip en A Week Away nu de top drie met meest populaire titels.

Spaanse titel

Sky Rojo is snel gezakt in de lijst met de 10 meest populaire titels op Netflix. De Spaanse serie, afkomstig van de makers van La Casa de Papel en Vis a Vis, staat op de tiende plek in de lijst. Een andere Spaanstalige serie, Quién Mató a Sara? doet wel meteen goede zaken in de lijst door op de vijfde plek binnen te komen.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. The Irregulars (nieuw)
    • The Irregulars is een bovennatuurlijke crimeserie die zich afspeelt in de negentiende eeuw rond Baker Street 221B. We volgen een groep buitenbeentjes die er alles aan doen om bovennatuurlijke misdrijven op te lossen.
   2. Bad Trip (nieuw)
    • In deze komediefilm met een verborgen camera gaan twee beste vrienden op een wilde roadtrip naar New York en halen ruwe, ranzige grappen uit met mensen op straat.
   3. A Week Away (nieuw)
    • De vrolijke musical A Week Away gaat als een raket. We volgen een tiener met problemen. Die tiener waagt nu een sprong in het diepe en gaat naar zomerkamp, waar hij onverwachte liefde, vrienden en een thuis vindt.
   4. New Amsterdam (-)
    • Ziekenhuisseries doen het uitstekend en dat geldt ook voor de Amerikaanse medische dramaserie New Amsterdam. Daarin volgen we Dr. Max Goodwin die een einde wil maken aan de bureaucratie in het ziekenhuis waar hij werkt.
   5. Quién Mató a Sara? (nieuw)
    • In de Spaanse serie Quién Mató a Sara? draait het allemaal om Alex. Hij is vastberaden om wraak te nemen en te bewijzen dat hij erin is geluisd voor de moord op zijn zus. Hij wil meer aan het licht brengen dan alleen de echte dader.
   6. Ginny & Georgia (-4)
    • Ginny & Georgia werd voor zijn release al vergeleken met Gilmore Girls. We volgen de vrijgevochten Georgia die samen met haar kinderen Ginny en Austin verhuist naar het noorden. Daar gaan ze een frisse start maken, maar dat wordt lastiger dan gedacht.
   7. Formula 1: Drive to Survive (-6)
    • Formula 1: Drive to Survive is terug met alweer een derde seizoen. We krijgen een kijkje achter de schermen van de Formule 1 en worden meegenomen door teams als Mercedes en Ferrari, maar ook de kleinere teams als Alpha Tauri en Haas F1.
   8. Riverdale (+2)
    • Riverdale is inmiddels alweer drie weken onderweg. De middelbare school is definitief gedag gezegd en de tijdsprong heeft plaatsgevonden. Archie, Veronica, Betty en Jughead zijn een stuk verder in hun leven. Hoe is het ze de afgelopen jaren vergaan?
   9. Yes Day (-)
    • Toe aan een echte familiefilm? Een moeder en een vader die meestal nee zeggen, besluiten nu eens ja te zeggen tegen de gekste wensen van hun kinderen. Het levert een dag vol avontuur op.
   10. Sky Rojo (-7)
    • Afkomstig van de makers van La Casa de Papel en Vis a Vis is er een nieuwe Spaanse hit verschenen met Sky Rojo. We zien dat drie vrouwen op de vlucht slaan voor hun verleden, voor hun pooier en voor zijn handlangers. Ze komen in een gevaarlijk kat- en muisspel terecht.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?