Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 11

Ginny & Georgia doet het nog steeds uitstekend in de lijst met meest populaire titels op Netflix. De dramaserie staat ook deze week op de eerste plek, al heeft het met New Amsterdam wel een gevaarlijke concurrent. De ziekenhuisserie staat al wekenlang op de tweede plek in de lijst.

The One en Yes Day

Naast Ginny & Georgia en New Amsterdam deden ook The One en Yes Day goede zaken. In The One zien we hoe de wetenschap ervoor kan zorgen dat de perfecte match gevormd wordt. Met Yes Day heeft Netflix een nieuwe film te pakken voor het hele gezin. The Lost Pirate Kingdom is ook de top tien binnengedrongen.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Ginny & Georgia (-)
    • Ginny & Georgia werd voor zijn release al vergeleken met Gilmore Girls. We volgen de vrijgevochten Georgia die samen met haar kinderen Ginny en Austin verhuist naar het noorden. Daar gaan ze een frisse start maken, maar dat wordt lastiger dan gedacht.
   2. New Amsterdam (-)
    • Ziekenhuisseries doen het uitstekend en dat geldt ook voor de Amerikaanse medische dramaserie New Amsterdam. Daarin volgen we Dr. Max Goodwin die een einde wil maken aan de bureaucratie in het ziekenhuis waar hij werkt.
   3. The One (nieuw)
    • De wereld in The One ziet er totaal anders uit als een DNA-onderzoek een nieuwe manier ontdekt om de ideale partner te vinden. Alles draait om liefde en leugens, vooral als de DNA-onderzoeker opnieuw geconfronteerd wordt met de dood van haar ex.
   4. Yes Day (nieuw)
    • Toe aan een echte familiefilm? Een moeder en een vader die meestal nee zeggen, besluiten nu eens ja te zeggen tegen de gekste wensen van hun kinderen. Het levert een dag vol avontuur op.
   5. The Lost Pirate Kingdom (nieuw)
    • Een soort Pirates of the Carribean, maar dan toch anders. Hierin volgen we namelijk echte piraten die met geweld de rijkdommen van de wereld plunderen. Met deze documentaire krijgen we een kijkje achter de schermen.
   6. Addicted (nieuw)
    • De dramathrillerfilm Addicted deed afgelopen week goede zaken op Netflix. We volgen Zoe. Ze heeft het goed voor elkaar met een zorgzame man, twee kinderen en een geweldige carrière. Dan begint ze echter ineens oog te krijgen voor andere mannen.
   7. Behind Her Eyes (-2)
    • Behind Her Eyes volgt het verhaal van een alleenstaande moeder. Het duurt niet lang tot ze verstrikt raakt in psychologische spelletjes als ze een affaire begint met haar baas, een psychiater. Terwijl ze ondertussen vrienden wordt met zijn vrouw.
   8. Despicable Me 3 (-5)
    • De Minions zijn terug. In Despicable Me 3 verliest Gru zijn baan als hij een jaren 80-kindsterretje, nu superschurk, niet weet te pakken. Ondertussen krijgt hij er wel familie bij als hij ontdekt dat hij een tweelingbroer heeft.
   9. The Bold Type (-3)
    • Afkomstig van NBC kunnen we sinds deze maand aan de slag kunnen met The Bold Type. We volgen drie millennials die werkzaam zijn bij een vrouwentijdschrift in New York. Ze zullen hun carrières, de liefde, vriendschappen en het stadsleven moeten combineren. Ze proberen hun eigen stem te vinden.
   10. Riverdale (nieuw)
    • Riverdale is inmiddels alweer drie weken onderweg. De middelbare school is definitief gedag gezegd en de tijdsprong heeft plaatsgevonden. Archie, Veronica, Betty en Jughead zijn een stuk verder in hun leven. Hoe is het ze de afgelopen jaren vergaan?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?