Kijktips

Dit vinden jullie de beste titels op Netflix in 2018

La Casa de Papel Netflix

De afgelopen dagen hebben jullie massaal gestemd om de favorieten voor 2018 te kiezen. De winnaars zijn dan ook bekend en daarmee de beste series, films, documentaires en non-scripted titels van 2018!

Spaanse overvallers de grootste winnaars

Iedere maand vragen we welke nieuwkomers jullie in die maand het leukste vonden op Netflix. Zo waren er twaalf maandwinnaars en die hebben het de afgelopen dagen tegen elkaar opgenomen. Het was aan jullie om te stemmen op de ultieme favorieten, met vijf winnaars. De grootste winnaar is La Casa de Papel. Met ruim 35% van de stemmen werd het tweede seizoen van de Spaanse serie gekozen tot de winnaar in de categorie beste nieuwe seizoen.

Avicii de beste documentaire

De beste nieuwe serie is The Haunting of Hill House. De horrorserie won de strijd voor de entree van The Sinner en You. Bird Box is de favoriete film, terwijl het aangrijpende Avicii: True Stories de beste documentaire van 2018 is. Het verhaal van de Zweedse muziekmaker kwam enkele maanden voor zijn dood op de streamingdienst en gaf een duidelijk en tevens heftig beeld waarom hij uiteindelijk zelfmoord pleegde. Ellen DeGeneres won de vijfde categorie.

Beste nieuwe serie van 2018

 1. The Haunting of Hill House
 2. The Sinner
 3. You

Beste nieuwe seizoen van een serie in 2018

 1. La Casa de Papel (seizoen 2)
 2. Better Call Saul (seizoen 4)
 3. Riverdale (seizoen 3)

Beste nieuwe film op Netflix in 2018

 1. Bird Box
 2. To All the Boys I’ve Loved Before
 3. Annihilation

Beste documentaire van 2018

 1. Avicii: True Stories
 2. Making a Murderer
 3. Dogs

Beste reality/non scripted show van 2018

 1. Ellen DeGeneres: Relatable
 2. Nailed It!
 3. Magic for Humans