Laatste Nieuws

Dit is de nieuwe serie van de maker van La Casa de Papel

Netflix heeft een nieuwe serie besteld van de maker van La Casa de Papel en The Crown. Het gaat om White Lines, zo maakte de streamingdienst bekend tijdens de Television Critics Association van 2018.

White Lines

White Lines is een nieuwe drama-serie van de maker van The Crown en La Casa de Papel. De serie draait om het onderzoek naar de verdwijning van een legendarische DJ van Manchester op Ibiza. Twee decennia nadat hij op mysterieuze wijze van het Spaanse eiland is verdwenen, wordt zijn lichaam ontdekt.

Dat leidt ertoe dat zijn zus naar de plek afreist om erachter te komen wat er met hem gebeurd is. In haar zoektocht wordt ze door de spannende wereld van dansmuziek, superjachten, leugens en cover-ups geleid. Alles leidt ertoe dat ze geconfronteerd wordt met de donkere kanten van haar eigen karakter.

Van de maker van La Casa de Papel

Alex Pina, de maker van La Casa de Papel, is aan de slag gegaan als schrijver en showrunner voor White Lines. Andy Harries en Sharon Hughff gaan voor Left Bank, het bedrijf achter The Crown, aan de slag als uitvoerend producenten. Pina en Cristina Lopez zijn uitvoerend producent voor Vancouver Media. Het is het eerste project waarmee Alex Pina aan de slag gaat nadat hij tekende voor Netflix. Wanneer White Lines op Netflix verschijnt, is nog even afwachten.