Laatste Nieuws

Dit is de cast van de Ferry film (Undercover)

Ferry Bouman krijgt zijn eigen film en de cast daarvoor is inmiddels bekend. Nadat eerder al duidelijk werd dat Frank Lammers en Elise Schaap (Danielle) sowieso terugkeren, weten we nu ook wie de overige rollen vertolken.

Cast

Netflix heeft laten weten welke gezichten we terugzien in de film over Ferry Bouman (Undercover). Zo keert naast Lammers en Schaap ook Raymond Thiry terug. Hem zagen we eerder als John, de handlanger van Ferry. Nieuwe gezichten zijn die van Huub Stapel (hasjbaron Brink), Tim Linde (Brinks zoon Thijs), Monic Hendrickx (Claudia, zus Ferry).

Daarnaast heeft Ferry in zijn jongere jaren ook de jacht weleens geopend op een aantal mensen. Die worden vertolkt door Yannick van de Velde, Mike Weerts en Bram Blankestijn. Andere aangekondigde namen zijn Maarten Heijmans, Olaf Ait Tami, Adison dos Reis, Bob Stoop, Juliette van Ardenne en Eva Laurenssen.

Ferry op Netflix

Met Ferry heeft Netflix het hoofdpersonage uit het eerste seizoen van Undercover zijn eigen film gegeven. In de film worden we meegenomen naar 2006, waarin Ferry nog werkt voor een hasjbaron. We zien hoe Ferry uitgroeit tot de crimineel die hij geworden is in Undercover. Wanneer Ferry precies verschijnt is nog onduidelijk.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?