Laatste Nieuws

Disjointed houdt er na één seizoen mee op

Het is over en uit voor Disjointed. De Netflix Original wordt al na één seizoen geannuleerd door de streamingdienst. De verwachtingen voor de komedieserie waren hoog, voornamelijk omdat Chuck Lorre zowel als schrijver als producer actief was. Toch groeide Disjointed nooit uit toe een groot succes en dus is er na één seizoen voor gekozen om ermee te stoppen.

Chuck Lorre, grote naam

Chuck Lorre zorgde er in zijn eentje voor dat de verwachtingen voor Disjointed hoog waren. Chuck is tenslotte een grote naam nadat hij de succesvolle schrijver was bij Roseanne en de bedenker en producer van The Big Bang Theory en Two and a Half Men. Toch kon Chuck de verwachtingen met Disjointed niet waar maken. Hij werkt nu echter ook nog aan een andere Netflix Original, The Komisky Method met hoofdrollen voor Michael Douglas en Alan Arkin. Het wordt afwachten of dat wel een succes wordt.

Geen seizoen 2 voor Disjointed

Netflix heeft nu besloten dat er geen seizoen 2 komt van Disjointed. In de serie zagen we hoe Ruth (Kathy Bates) haar carrière als advocate achter zich had gelaten en de overstap had gemaakt naar een eigen cannabiszaak in Los Angeles. De twintig afleveringen van seizoen 1 konden echter niet genoeg mensen boeien om ook een tweede seizoen te maken. De wietcomedy keert dan ook niet meer terug voor een tweede seizoen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?