Laatste Nieuws

Dirty John en Snowpiercer vanaf 2019 wekelijks op Netflix

Netflix heeft de mondiale streamingrechten verworven van twee nieuwe series. Snowpiecer en Dirty John zullen in 2019 in de Verenigde Staten verschijnen op TNT en Bravo. Een dag na de uitzendingen in Amerika zullen de afleveringen al op Netflix verschijnen.

Snowpiercer: Overleven in een trein

Snowpiecer is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel-reeks van Jacques Lob en Jean-Marc Rochette en heeft Graeme Manson (Orphan Black) als showrunner. Jennifer Connelly en Daveed Diggs spelen de hoofdrollen. Ze zijn de laatste mensen op een volledig bevroren aarde en moeten zien te overleden in een trein, die oneindig over de wereld zou kunnen rijden. In 2013 is er ook een film van dit verhaal gemaakt.

Dirty John van podcast tot serie

Dirty John is een zeer populaire true crime podcast, gemaakt door Los Angeles Times-verslaggever Christpher Goffard. De serie Dirty John wordt gebaseerd op verhalen uit de podcast, waarvan Bravo direct twee seizoenen bestelde. Debra Newell heeft een romance met John Meehan. John is een charmeur die Debra uiteindelijk in zijn web van leugens betrekt. Een releasedatum van beide series is nog niet bekendgemaakt.