Laatste Nieuws

Dikke streep door The 100 prequel; serie definitief voorbij

The CW heeft ervoor gekozen om niet verder te gaan met de prequel van The 100. In 2019 werd duidelijk dat The 100 na zeven seizoenen zou stoppen. Om de serie op een andere manier toch nieuw leven in te blazen, werd ervoor gekozen om aan de slag te gaan met een spin-off. Daarvan zagen kijkers in het slotseizoen van The 100 alvast een pilotaflevering. Nu is duidelijk geworden dat The CW niet verder gaat met die prequel.

Spin-off

In oktober 2019 werd duidelijk dat The 100 door middel van een spin-off toch nieuw leven ingeblazen werd. De serie zou fungeren als een prequel die zich 97 jaar voor de gebeurtenissen van de originele serie afspeelt. De serie zou ons mee nemen naar het verhaal van overlevenden op de grond. De eerste backdoor pilotaflevering daarvan zat verwerkt in het slotseizoen van The 100.

Project afgeblazen

Eerder dit jaar maakte Mark Pedowitz, de baas van The CW, nog bekend dat de gesprekken in volle gang waren. Nu is duidelijk dat The CW niet langer doorgaat met een prequel van The 100. Het is nu afwachten wat er zal gebeuren met de spin-off. Zo is het nog niet bekend of maker Jason Rothenberg eventueel gaat proberen om de serie elders onder te brengen. Wordt ongetwijfeld vervolg.

Wil jij als eerste weten wanneer er meer bekend is over The 100 prequel? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?