Laatste Nieuws

Deze kerstfilms mogen we in 2019 op Netflix verwachten

Ook dit jaar wordt kerst weer groots gevierd door Netflix. De streamingdienst gaat in aanloop naar Kerstmis weer een aantal kerstfilms en kerstseries toevoegen aan zijn aanbod. Wij hebben vijf van die titels op een rijtje gezet, met onder meer het derde deel van A Christmas Prince.

A Christmas Prince: The Royal Baby

A Christmas Prince verscheen in 2017 voor het eerst en vertelde het verhaal van een vrijgezelle journalist. Als zij op pad wordt gestuurd om een knappe prins in het buitenland te interviewen, slaat de vonk tussen de twee al snel over. Vorig jaar verscheen in aanloop naar de feestdagen al het vervolg waarin we zagen dat Richard en Amber trouwden. Dit jaar mogen we ons op maken op deel 3 waarin Amber in verwachting is van hun eerste kindje.

Christmas in the Wild

Christmas in the Wild is een andere nieuwe romantische film die we komende kerst kunnen bekijken op Netflix. Met Kristin Davis (Sex and the City) en Rob Lowe (Code Black) in de hoofdrol, zien we in de film hoe een vrouw op de avond voor een Afrikaanse safari in de steek wordt gelaten door haar man. In haar eentje besluit ze alsnog af te reizen naar Afrika, waar ze een charmante olifantenbeschermer ontmoet. De film wordt later dit jaar op Netflix verwacht.

Home for Christmas (seizoen 1)

De Zweedse serie Quicksand maakte dit jaar grote indruk. Ondertussen werken de makers van die indrukwekkende serie alweer aan iets nieuws. In Home for Christmas volgen we het verhaal van de eeuwige vrijgezel Johanne. Dit jaar hoopt ze eindelijk wel een vriendje te hebben om Kerstmis mee door te brengen en dus besluit ze 24 dagen lang op zoek te gaan naar een partner. Hoofdrollen in de serie zijn er voor onder meer Ida Elisa Broch (Lilyhammer) en Felix Sandman (Quicksand).

The Knight Before Christmas

Vanessa Hudgens begint inmiddels een vast gezicht te worden in kerstfilms op Netflix. Nadat ze vorig jaar de hoofdrol had in The Princess Switch, gaan we haar later dit jaar zien in The Knight Before Christmas. In de romantische kerstfilm zien we hoe een galante Engelse ridder uit de middeleeuwen plots terecht komt in de moderne tijd. Daar wordt hij verliefd op een middelbare school lerares.

Klaus

Al jarenlang wordt achter de schermen gewerkt aan de geanimeerde kerstfilm Klaus. Dit jaar moet de film eindelijk klaar zijn voor release, waardoor we nog deze kerst aan de slag kunnen met de film. In klaus draait het om een jonge postbode. Hij wordt naar de Noordpool gestuurd, waar hij bevriend raakt met een teruggetrokken speelgoedmaker. De film is afkomstig van één van de makers van Despicable Me.

Let it Snow

Kiernan Shipka kennen we als Sabrina in de gelijknamige serie, ze zal in Let It Snow een heel andere rol spelen. Een groep middelbare scholieren wordt overvallen door een grote sneeuwstorm op kerstavond. Het kleine dorpje is opeens compleet geïsoleerd en dan merken de tieners dat vriendschappen en liefde wel eens kan gaan botsen.

Merry Happy Whatever

Merry Happy Whatever volgt Don Quinn (Dennis Quaid), een eigengereide vader uit Philadelphia die zijn best doet om balans te vinden tussen de stress van de feestdagen en de wensen van zijn hechte maar eclectische familie . En zijn familieleden doen hun best om hem onder controle te houden. Don vindt dat alles op de Quinn-manier moet worden gedaan, maar als hun jongste dochter Emmy (Bridgit Mendler) uit L.A. thuiskomt met een nieuwe vriend, de berooide muzikant Matt (Brent Morin), wordt zijn zienswijze danig op de proef gesteld.

Wil jij als eerste weten wanneer deze kerstfilms op Netflix België komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?