Laatste Nieuws

Deze hoofdrolspelers gaan niet terugkeren in Élite seizoen 4

Het hing al eventjes in de lucht, en er werd zelfs gesuggereerd dat vrijwel de gehele cast van Élite ging verdwijnen voor seizoen 4, maar we zullen inderdaad afscheid moeten gaan nemen van de nodige bekende gezichten.

Las Encinas

Élite is een Spaanse serie die kwam als een komeet. Binnen no-time werden kijkers gegrepen door de mysteries die zich afspeelden op de chique school Las Encinas. In seizoen 1 stond de moord op Marina centraal, in seizoen 2 de verdwijning van Samuel en in seizoen 3 het overlijden van Polo. Laatstgenoemde is dan ook één van de hoofdrolspelers die niet terugkeert in het vierde deel.

Maar Polo is niet de enige, want ook van Carla, Lu, Nadia en Valerio moeten we afscheid nemen. Carla, Lu en Nadia behaalden hun diploma en Valerio kreeg in de slotepisode van seizoen 2 een belangrijke job in de wijnkelder van de familie van Carla aangeboden. Hun schooltijd is dus over.

Wie blijven er wél?

Maar in tegenstelling tot eerdere berichten vertrekt dus niet de complete cast van Élite. Onder meer Samuel, Guzmán, Rebeka, Cayetana, Omar en Ander gaan ‘gewoon’ terugkeren in seizoen 4 van de serie. Tot blijdschap bij acteur Miguel Bernardeau (Guzmán). Hij zei onlangs al: “Als er een vierde seizoen van Élite gemaakt gaat worden, dan wil ik daar inzitten. Ik denk namelijk dat Guzmán nog iets moet afsluiten.

“Nadat hij Polo en Ander heeft vergeven voor wat er is gebeurd met zijn zus, denk ik dat hij ook zichzelf moet vergeven om te worden wie hij echt wil zijn. Hij heeft nog niet de juiste gereedschappen gekregen en ik zou willen dat hij dat kreeg, dat hij zijn potentie kan uitbreiden en de volgende stap kan zetten.” Wanneer het vierde deel van Élite – dat vermoedelijk wederom uit acht afleveringen zal bestaan – precies op Netflix gaat verschijnen, is helaas nog niet bekend.

Wil jij als eerste weten wanneer Élite seizoen 4 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?