Laatste Nieuws

Deze Games zijn nu te spelen op Netflix

Netflix heeft een uitbreiding toegevoegd aan de dienst. Naast het kijken naar films en series, waarbij je soms ook zelf aan het werk wordt gezet met interactieve titels, zijn er nu ook games te spelen. Inmiddels kunnen ook alle iOS-gebruikers mobiel aan de slag met de spellen. Tijd dus voor een overzicht van de te spelen spellen.

Stranger Things: 1984

Het vertrekpunt van de games op Netflix is voor Stranger Things. De hitserie speelt zich af in de jaren’80 en ook de game Stranger Things: 1984 brengt ons terug naar die tijd. Met echte pixels, platte werelden waar alle hoofdrolspelers in rondlopen en dialogen met alle bekende gezichten. Het spel is in de Nederlandse taal beschikbaar.

Stranger Things 3: The Game

Datzelfde geldt voor Stranger Things 3: The Game. Opnieuw zijn we in de jaren’80, komen de pixels op je af en is alles beschikbaar in de Nederlandse taal. We zijn we twee jaar verder in de tijd (1986) en is het grafisch allemaal net iets beter. De strijd is opnieuw tegen The Upside Down, al komen de Russen zich er nu ook mee bemoeien.

Card Blast

Bij de lancering van de games op Netflix kan een kaartspel natuurlijk niet ontbreken. Er is een mix bedacht van kaarten (in dit geval poker), puzzels en levels. Het is aan jou om je kaarten zo goed mogelijk uit te spelen zodat je de hoogst mogelijke combinaties weet neer te leggen. Slaag je daarin, dan kun je door naar een volgend level. In totaal staan er liefst vijftig levels voor je klaar.

Shooting Hoops

Naast kaarten gaan we ook een balletje gooien. En wel in Shooting Hoops. Probeer de basketbal in het mandje te krijgen, maar daarvoor heb je maar een beperkt aantal pogingen. Want zolang de bal nog in de lucht is kun je deze weer terug zien te schieten. En let erop, in latere levels verandert de bal zomaar in een honkbal of een biljartbal.

Teeter (Up)

Tijd voor een stukje vingervoeligheid. De basis van Teeter (Up) is eenvoudig. Je hebt een plankje en een balletje. En met het plankje dat langzaam omhoog gaat moet je zorgen dat het balletje in het juiste gaatje terecht komt. Alleen onderweg naar het gaatje kom je heel wat obstakels tegen.

Netflix zal in de aankomende periode heel veel nieuwe games gaan toevoegen. Zodra deze online verschijnen zullen we hiervan melding maken en dit artikel updaten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?