Laatste Nieuws

Deze 8 kerstfilms en kerstseries komen deze winter naar Netflix

Kerstmis is weer in aantocht en dat is ook op Netflix duidelijk te merken. De laatste tijd verschenen al heel wat kerstfilms en kerstseries online, maar er blijkt nog meer onderweg. In dit artikel vind je acht kerstfilms en kerstseries die deze winter nog naar Netflix komen.

The Princess Switch: Switched Again

The Princess Switch is terug voor een deel 2. De film kent het beste recept voor driedubbele kerstproblemen. Zo komt hertogin Margaret onverwacht op de troon terecht terwijl ze door een moeilijke periode gaat met haar vriend. Prinses Stacy van Belgravia, ook wel gezien als de dubbelganger van Margaret, wil er alles aan doen om de twee weer bij elkaar te brengen. Maar dan komt een derde persoon in het spel die er alles aan doet om het hart van Margaret voor zich te winnen. Tot slot is er ook nog eens een derde look-a-like die voor flink wat problemen zorgt.

The Christmas Chronicles II

The Christmas Chronicles keert terug. Kate en Teddy Pierce slaagden er twee jaar geleden in om Kerstmis te redden. Sindsdien is er veel veranderd. Kate is inmiddels een puber en kan niet goed omgaan met de nieuwe samenstelling van het gezin. Als ze besluit weg te lopen, komt ze erachter dat een schurk de Noordpool wil verwoesten. Kate gaat samenwerken met Jack om het kerstfeest opnieuw te redden.

Home For Christmas 2 (Hjem til jul)

De Noorse serie Hjem til jul alias Home for Christmas deed vorig jaar uitstekende zaken. Dit jaar is de serie terug voor een tweede deel. De dertigjarige Johanne is in de liefde nog niet geslaagd. Dat terwijl ze om haar heen alleen maar gelukkige stelletjes ziet. Als ze tijdens een familiediner vertelt dat ze een vriend heeft, wil haar moeder de gelukkige dolgraag ontmoeten. Johanne moet nu met spoed op zoek naar een vriend.

De Familie Klaus

De Familie Claus wordt een Nederlands-Vlaamse co-productie en vertelt het verhaal van Jules. Sinds het overlijden van zijn vader wil hij helemaal niets meer weten van Kerstmis. In plaats daarvan zoekt hij graag wat afleiding in de speelgoedwinkel van zijn grootvader. Daar ontdekt hij een magische sneeuwbol waardoor hij erachter komt dat uitgerekend zijn grootvader de enige echt kerstman is. Ondanks dat Jules een hekel heeft aan het feest, besluit hij zijn opa te helpen. Maar voordat hij het kerstgevoel kan delen met anderen, moet hij eerst zelf weer leren om van het mooiste feest ter wereld te houden.

Dolly Parton’s Christmas on the Square

Dolly Parton is aan de slag gegaan met Charles Dickens’ A Christmas Carol. Deze film vertelt het klassieke verhaal, maar dan met muziek van Parton in de hoofdrol. We zien hoe de kerststemming in duigen valt wanneer een kille vrouw het land van haar geboortestadje wilt proberen te verkopen. Kunnen muziek, magie, een engel gespeeld door Dolly Parton en herinneringen haar op andere gedachten brengen?

Dash & Lily

Dash & Lily zijn twee tegenpolen. Waar de één cynisch is, is de andere optimistisch. Toch krijgen de twee een connectie wanneer ze door middel van een notitieblokje steeds meer over elkaar te weten komen. Ze ontdekken al snel dat ze meer gemeen hebben dan ze vooraf zouden verwachten.

Jingle Jangle: A Christmas Journey

Jingle Jangle: A Christmas Journey neemt ons mee in het magische kerstverhaal van de wonderbaarlijke speelgoedmaker Joernicus. In het authentieke stadje Cobbleton vindt hij de meest bijzondere dingen uit. Als zij meest waardevolle uitvinding wordt gestolen, doet zijn innovatieve kleindochter er alles aan om hem te helpen om de creatie terug te krijgen.

Holidate

Sloane en Jackson hebben een hekel aan de feestdagen. Ze zijn er allebei nog niet in geslaagd om de liefde van hun leven tegen te komen. Om te voorkomen dat ze dit jaar weer opmerkingen krijgen van hun familie, besluiten ze elkaars holidate te spelen. Bij iedere feestelijke gelegenheid zijn ze elkaars plus one. Maar dan ontstaan er echte gevoelens…

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?