Laatste Nieuws

Details Orange is the New Black seizoen 7 bekendgemaakt

Orange is the New Black seizoen 7 Netflix

Het einde van Orange is the New Black is in zicht. Afgelopen jaar werd bekend dat we na zeven seizoenen afscheid moeten nemen van de Netflix Original. We hoeven echter geen happy end te verwachten, zo blijkt uit interviews van Kate Mulgrew (Red) en Dascha Polanco (Daya) met TV Guide. Ook zijn er verschillende ideeën wat betreft spin-offs.

Geen happy end voor Red en Daya

Nu Orange is the New Black aan zijn einde gaat komen, hebben Kate Mulgrew en Dascha Polanco de tijd genomen om alvast vooruit te kijken. Red is in OITNB alles kwijtgeraakt nu zelfs haar familie haar niet meer wil komen opzoeken. “Ik weet hoe het zal eindigen en het is triest. Maar, gezien de neiging van Jenji Kohan om de waarheid weer te geven van wat er gebeurt in de gevangenis, is het natuurlijk. Het is hard, maar het is wat er gebeurt met vrouwen van mijn type, leeftijd en aard van de omstandigheden.”

Dascha Polanco, de actrice die in de huid kruipt van Daya, waarschuwde de kijkers ook alvast. Nadat ze Humphrey vermoordde, ziet het er ook voor haar slecht uit. Een goede afloop is ondenkbaar. “Helaas, dat is niet de realistische kijk op wat er echt gebeurt in het huidige gevangenissysteem.”

Spin-off Orange is the New Black in aantocht?

Nadat bekend werd dat Orange is the New Black er na zeven seizoenen mee stopt, werd ook duidelijk dat de producenten praten over een spin-off. De actrices hebben verschillende gedachten daarover. Mulgrew ziet een spin-off over Nicky Nichols (Natasha Lyonne) wel zitten, terwijl Polanco het leuk zou vinden als de verboden liefde van Daya met gevangenisbewaker Bennett een eigen serie krijgt. Adrienne Moore, die Cindy speelt in OITNB, heeft ook een idee: “Ik denk dat Cindy veel te bieden heeft. Dit seizoen kom je erachter waarom je een spin-off van Cindy zou willen zien.”

Netflix heeft nog geen releasedatum bekendgemaakt voor het zevende seizoen van Orange is the New Black. Naar verwachting moeten we rekening houden met de zomer van 2019. Vanaf 1 februari kunnen we wel aan de slag met een nieuwe serie van Natasha Lyonne. Zij heeft als co-creator gewerkt aan Russian Doll en speelt zelf ook nog eens de hoofdrol.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer Orange is the New Black seizoen 7 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!