Laatste Nieuws

Designated Survivor stopt na twee seizoenen

Designated Survivor Netflix

Het is gedaan voor Designated Survivor. Na twee seizoenen heeft ABC besloten om geen derde seizoen te ontwikkelen van de politieke serie. Na het tweede seizoen komt er dan ook een punt achter het verhaal van Tom Kirkman. In België was de serie te volgen via Netflix.

President van de Verenigde Staten

In Designated Survivor zien we hoe Tom Kirkman plots de president wordt van de Verenigde Staten. Om te voorkomen dat heel het parlement ten ondergaat bij een terroristische aanval of ramp wordt er één politicus aangewezen die niet meegaat naar de State of the Union.

Hij is de persoon die als president aan de slag gaat als er iets met de rest gebeurt. Het overkomt Tom Kirkman, die van de één op de andere dag verantwoordelijk is voor het leiden van de Verenigde Staten.

Designated Survivor stopt na seizoen 2

ABC heeft nu besloten dat er geen nieuw seizoen meer komt voor Designated Survivor. Een aardige verrassende keuze. De serie begon namelijk ijzersterk en werd eigenlijk in alle praatprogramma’s wel benoemd met enkel en alleen lovende woorden. In het tweede seizoen begon dat echter wel te veranderen en werden niet alleen de reviews slechter, maar ook de kijkcijfers. Gezien het feit dat ABC door de deal met Netflix wel een winstgevende serie had neergezet, werd toch een derde seizoen verwacht. Nu is echter duidelijk geworden dat die er niet komt.