Laatste Nieuws

Designated Survivor seizoen 3 in juni naar Netflix

Designated Survivor seizoen 3 komt in juni naar Netflix. De streamingdienst heeft door middel van een video met een terugblik op de eerste twee seizoenen aangekondigd dat de serie op 7 juni terugkeert voor zijn vervolg. Dat terwijl de serie eerder nog gecanceld werd.

Designated Survivor

In Designated Survivor kijken we mee met Tom Kirkman (Kiefer Sutherland) die is aangewezen als de Designated Survivor. Dat houdt in dat hij de leiding over de Verenigde Staten op zich moet nemen mocht er iets gebeuren met de president, vicepresident en het kabinet. Als er een aanval op Washington heeft plaatsgevonden en het gehele bestuur wordt neergehaald, wordt Kirkman daadwerkelijk naar voren geschoven als de nieuwe leider.

Gecanceld

Even zag het ernaar uit dat het verhaal van Designated Survivor na twee seizoenen klaar was. ABC besloot geen nieuw seizoen meer te bestellen van de serie. Uiteindelijk besloot Netflix, dat al in het bezit was van de wereldwijde uitzendrechten, de serie te redden en alsnog een derde seizoen te bestellen.

Designated Survivor seizoen 3 op Netflix

Nu Designated Survivor een echte Netflix Original is geworden, kunnen we alle nieuwe afleveringen in één keer op Netflix verwachten. Seizoen 3 wordt op 7 juni toegevoegd aan het aanbod en telt in totaal tien afleveringen. Voorheen bestonden de seizoenen nog uit meer dan twintig afleveringen.

Bekijk de recap video