Laatste Nieuws

Designated Survivor krijgt toch een derde seizoen

Designated Survivor wordt toch voorzien van een derde seizoen. ABC maakte voor de release van de seizoensfinale van seizoen 2 bekend dat er geen derde seizoen meer zou komen van de thrillerserie. Daar komt nu door Netflix echter alsnog verandering in.

Designated Survivor

Designated Survivor vertelt het verhaal van wat er gebeurt als alle belangrijke mensen uit de regering zouden komen te overlijden. Tom Kirkman is aangesteld als dé man die in dat geval de touwtjes in handen krijgt.

Als er een bomaanslag wordt gepleegd, is dat precies hetgeen wat gebeurt. Kirkman wordt opeens de president van de Verenigde Staten en dat heeft niet alleen politieke gevolgen, maar ook grote gevolgen voor zijn privéleven.

Designated Survivor nu toch verder

Onlangs kwamen er al wat geruchten voorbij dat Designated Survivor mogelijk toch nog van een derde seizoen voorzien zou worden. Zo verschenen in Amerikaanse media berichten dat er op korte termijn begonnen zou worden met de opnames van seizoen 3 in Toronto. Nu is dus duidelijk geworden dat die geruchten niet uit de lucht komen vallen.

Netflix heeft besloten om verder te gaan waar ABC is gestopt en gaat aan de slag met een derde seizoen die uit tien afleveringen bestaat. Kiefer Sutherland is blij dat hij voor een derde keer in de rol van minister Tom Kirkman mag kruipen. Het derde seizoen is vanaf volgend jaar te zien als Netflix. Designated Survivor gaat nu dan ook verder als Netflix Original.