Laatste Nieuws

Derde seizoen The Sinner op komst met Matt Bomer

Er komt een derde seizoen van The Sinner. Het eerste verhaal was oorspronkelijk bedoeld als het enige. Het was echter zo’n groot succes dat USA Network besloot om er een anthologieserie van te maken. Daar komt nu dus een derde seizoen van en Matt Bomer is gecontracteerd als hoofdrolspeler.

The Sinner is huiveringwekkend

In The Sinner is detective Harry Ambrose het enige terugkerende personage. In het eerste seizoen wordt hij geconfronteerd met de bizarre moord die Cora Tannetti pleegt. Het is dan ook niet zo zeer de vraag wie de moord heeft gepleegd, maar waarom Cora (gespeeld door Jessica Biel) tot deze daad kwam. Biel is betrokken gebleven bij de serie als producer, maar was in het tweede seizoen niet meer te zien als actrice. In het tweede seizoen draaide het om de moord van Julian Walker.

Matt Bomer in The Sinner 3

Voor het derde seizoen is Matt Bomer gecontracteerd als hoofdrolspeler. Hij is bekend als Neal Caffrey uit White Collar, maar ook als Superman en als Donovan in American Horror Story. In The Sinner kruipt hij in de huid van Jamie, een inwoner uit Dorchester en aanstaande vader die naar Ambrose kijkt voor ondersteuning in de nasleep van een ongeluk. Op Netflix in België staat het eerste seizoen en is het wachten op het tweede seizoen. Daar zal het dus niet bij blijven. Wanneer het derde seizoen verschijnt is nog afwachten. Wil jij weten wanneer er een nieuw seizoen van The Sinner op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?