Laatste Nieuws

Derde seizoen Ozark officieel besteld

Het verhaal van Ozark is nog niet over. Jason Bateman, de acteur die Martin ‘Marty’ Byrde speelt in de serie, maakte via social media bekend dat Ozark voorzien gaat worden van een derde seizoen. De serie keert in 2019 terug voor zijn derde seizoen.

Ozark

In Ozark draait het om financieel adviseur Marty Byrde, zijn vrouw Wendy en de plotselinge verhuizing van hun familie vanuit de buitenwijken van Chicago naar een vakantieoord in de Missouri Ozarks. Daar in dat vakantieoord heeft Byrde de taak om binnen vijf jaar liefst 500 miljoen dollar te witwassen voor een drugsbaas. De eerste twee seizoenen van de reeks waren een heus succes op Netflix en nu volgt dus ook een derde seizoen.

Ozark seizoen 3 op Netflix

Het derde seizoen van Ozark wordt in 2019 op Netflix verawcht. Het derde seizoen bestaat net als de eerdere twee seizoenen uit tien afleveringen. Gezien zowel het eerste seizoen als het tweede seizoen in de zomer op Netflix verschenen, lijken we ook voor seizoen 3 rekening te moeten houden met een release in de zomer. Het is de vraag of de makers erin slagen om net zo’n sterk seizoen te maken als seizoen 1. Het tweede seizoen werd namelijk toch iets minder ontvangen dan zijn voorganger.