Laatste Nieuws

Derde seizoen ook het laatste seizoen voor LOVE

Het zit er bijna op voor LOVE. De komedie wordt voorzien van een derde seizoen, maar dat is ook direct het laatste seizoen wat we van de serie kunnen verwachten. Dat is tijdens de bekendmaking van de releasedatum van seizoen 3 ook direct bekendgemaakt. Seizoen 3 van LOVE verschijnt op 9 maart op Netflix. Nu is ook de trailer verschenen, uitgerekend op Valentijnsdag.

Mickey en Gus

In LOVE krijgen we een kijkje in het leven van Mickey Dobbs (Gillian Jacobs) en Gus Cruikshank (Paul Rust). Terwijl zij door het leven gaat als losbol, is hij een veel ter serieze leraar van een meisje dat actrice wil worden.

Het is zijn taak geworden om de tieneractrice door alle staatsexamens te leiden. Tegelijkertijd heeft hij echter ook een ander doel: Het hart van Mickey veroveren. Gezien liefde voor Gus echter niet heel vanzelfsprekend is, zien we in LOVE klunzige acties van hem en dat zorgt voor heel wat hilariteit. Kan er wel een verhouding ontstaan tussen twee personen die zó verschillend zijn?

LOVE seizoen 3 laatste seizoen

LOVE komt na 3 seizoenen aan zijn eind. Judd Apatow, de producer en schrijver van de serie, heeft laten weten dat het klaar is met de serie. Met het derde seizoen wordt er een mooi eind van gemaakt. “Ik ben erg enthousiast over het nieuwe seizoen. Ik denk dat het ons zoetste en grappigste seizoen is. Het rondt het verhaal ook op een mooie wijze af.”

Ook een woordvoerder van Netflix reageerde op het nieuws. “Drie jaar lang hebben de kijkers kunnen lachen en huilen met Mickey en Gus. Ook over het slotseizoen zijn we heel tevreden.” Het derde en laatste seizoen van LOVE komt op 9 maart op Netflix. Daarvan zijn de eerste beelden ook gelanceerd, natuurlijk op Valentijnsdag.

Bekijk de trailer van LOVE seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?