Laatste Nieuws

Derde film A Christmas Prince: The Royal Baby

The Royal Baby wordt de derde film in de snelgroeiende reeks van A Christmas Prince. Eerder verscheen al de origine film en in het najaar van 2018 het vervolg: The Royal Wedding. Nu is de derde film door Netflix aangekondigd met als releasedatum This Holiday Season.

A Christmas Prince

Sinds twee jaar is Netflix iedere jaar druk met het lanceren van een aantal kerstfilms. In 2017 was A Christmas Prince direct een hit. De film is extreem zoetsappig, maar voldoet precies aan het zwijmelverhaal dat je rond de feestdagen verwacht. Amber wordt vanuit de Verenigde Staten naar het kleine Aldovia gestuurd. Daar zal prins Richard worden gekroond, maar hij staat vooral in de bladen vanwege zijn wilde leven. Daar moet Amber meer van te weten te komen.

The Royal Wedding

Eenmaal in het sprookjesachtige Aldovia blijkt Richard heel anders te zijn dan in de media te lezen valt. Uiteindelijk vallen de twee voor elkaar en lijken ze nog lang en gelukkig te gaan leven. Tijdens het huwelijk van de Britse Prins Harry en Meghan Markle werd echter een tweede film aangekondigd: The Royal Wedding. Want zodra Amber een prinses wordt, zal haar leven totaal veranderen. Haakt ze af wanneer ze wordt geconfronteerd met alle hindernissen, of overwint de liefde?

The Royal Baby

Uiteindelijk blijkt de liefde te overwinnen en komt er nu een derde film. Na het huwelijk is het ook in Aldovia niet lang wachten tot er gezinsuitbreiding komt. The Royal Baby zal het derde deel zijn van A Christmas Prince, waarin Amber en Richard in verwachting zijn van hun eerste kind. De film komt eind 2019, gezien de afgelopen jaren ligt het voor de hand dat dit in november zal zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?