One To Watch

One To Watch: Komedie over vader van 533 kids

Delivery Man

Na de jaarwisseling zijn we toe aan een wat luchtige film, die makkelijk wegkijkt. De film Delivery Man leent zich er uitstekend voor om op een relaxte manier te herstellen van de viering van Oud & Nieuw.

Iedere week worden er nieuwe films en series aan het aanbod van Netflix toegevoegd. Daar zit eigenlijk altijd minimaal één titel tussen die wel heel bijzonder is. Dit kan een film of serie zijn die gelanceerd wordt op Netflix, of een nieuw seizoen van een bepaalde serie, waarvan wij denken dat je dat echt niet mag missen. Daarom lichten wij die titel uit in deze rubriek, met wat extra achtergrond informatie. Dan is het verder aan jou om te bepalen of het daadwerkelijk iets voor jou is :).

Delivery Man

In Delivery Man is Vince Vaughn weer eens in de rol van een komische prutser gekropen. David weet niet zo goed wat hij aan moet met zijn leven en is eigenlijk een grote nietsnut, tot zijn leven op een dag op zijn kop wordt gezet. David heeft jaren geleden anoniem sperma gedoneerd, maar door een fout bij de spermabank blijkt dat hij de vader is geworden van liefst 533 kinderen. Hiervan zijn ook nog eens 142 op zoek naar de vader, David dus. Hoewel David het advies krijgt van de mensen om hem heen om zich niet bekend te maken, wint zijn nieuwsgierigheid het en gaat hij op zoek naar een aantal van zijn kinderen.

Delivery Man kwam in 2013 uit. Het is een remake van de Frans-Canadese film Starbuck, die twee jaar eerder werd uitgebracht. Ook in Delivery Man horen we Starbuck langskomen, want onder dat pseudoniem staat David bekend bij de spermabank. Zowel Starbuck als Delivery Man werden ontvangen met goede kritieken. Naast Vince Vaughn spelen er nog een aantal bekende acteurs in Delivery Man, zoals Chris Pratt. Hij speelt in de komedie de beste vriend van David en kwam speciaal voor deze rol vijfentwintig kilo aan.

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?