Laatste Nieuws

Del Toro maakt horrorserie 10 After Midnight

Guillermo Del Toro Netflix

Guillermo del Toro gaat aan de slag voor Netflix. De regisseur van onder meer Oscar-winnaar The Shape of Water gaat namelijk een horrorserie maken: 10 After Midnight.

Tien losse verhalen

Het wordt een bijzonder project voor Del Torro, want 10 After Midnight zal bestaan uit tien losse verhalen. Deze zijn allemaal in één aflevering verpakt. Hierbij doet het dan ook denken aan de opzet van Black Mirror, waar ook ieder verhaal zijn eigen episode heeft. De vrijheid hierin is dat de lengte van de verhalen zeer wisselend zijn, waarvan een aantal verkapte speelfilms van ruim anderhalf uur.

Del Toro schrijft en regisseert 10 After Midnight

Het is niet de eerste televisieproductie voor Del Toro, hij maakte namelijk al The Strain. Deze serie is bij ons ook op Netflix te zien. Voor 10 After Midnight krijgt hij het druk, want Del Toro zal zowel de verhalen schrijven als regisseren. Het zal gaan om een verzameling persoonlijk samengestelde verhalen, die zowel even verfijnd als gruwelijk zijn. De bekendmaking komt vlak voor de release van het derde seizoen van Trollhunters op Netflix, waar Del Toro ook bij betrokken is.