Laatste Nieuws

Dead to Me vernieuwd voor tweede seizoen

Netflix gaat aan de slag met een tweede seizoen van Dead to Me. De serie over de dames Jen en Judy werd afgelopen maand goed ontvangen en werd door jullie zelfs verkozen tot beste nieuwe serie in mei. Nu heeft maker Liz Feldman tijdens een evenement in Los Angeles naar buiten gebracht dat de reeks een vervolg krijgt.

Jen en Judy

Christina Applegate en Linda Cardellini spelen in Dead to Me de hoofdrollen van Jen en Judy. De twee hebben eenzelfde ervaring gehad: Ze weten hoe het is om iemand te verliezen die dierbaar voor ze is. Verder hebben de twee echter niet veel gemeen. Het zijn echte tegenpolen, maar toch ontstaat er al snel een onwaarschijnlijke vriendschap. Jen weet dan echter nog niet dat Judy een groot geheim heeft dat haar hele leven op zijn kop kan zetten.

Dead to Me seizoen 2 op Netflix

Seizoen 1 van de zwartkomische serie Dead to Me werd uitstekend ontvangen en het was dan ook een kwestie van tijd tot een vervolg werd aangekondigd. Dat is inmiddels gebeurd. Het tweede seizoen van Dead to Me gaat uit tien afleveringen bestaan en wordt in 2020 verwacht.

Wil jij als eerste weten wanneer Dead to Me seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.