Laatste Nieuws

Dead To Me krijgt derde en tevens laatste seizoen

Het einde van Dead to Me is in zicht. De serie keert nog één keer terug voor een derde seizoen, maar dat blijkt ook het slotseizoen van de reeks te worden. Dat nieuws heeft maker Liz Feldman naar buiten gebracht.

Jen en Judy

In Dead To Me volgen we Jen en Judy. De twee leren elkaar kennen bij een supportgroep en lijken op het eerste oog niet veel met elkaar gemeen te hebben, maar toch ontstaat er een hechte vriendschap. Wat Jen op dat moment nog niet weet, is dat Judy verantwoordelijk is voor de dood van haar man.

Ongelooflijk cadeau

Het verhaal van Dead To Me is al twee seizoenen onderweg en inmiddels is duidelijk dat seizoen 3 het slotseizoen wordt. Ondanks dat het einde in zicht is, prijst Feldman zich gelukkig. “Van begin tot eind is Dead to Me precies de show die ik wilde maken en het was een ongelooflijk cadeau. Het vertellen van een verhaal dat voortkomt uit verdriet en verlies heeft me als artiest groter gemaakt en me geheeld als mens.”

“Ik ben voor altijd dank verschuldigd aan mijn partners in crime, mijn vrienden voor het leven, Christina en Linda, en onze briljant getalenteerde schrijvers, cast en crew. Ik ben Netflix erg dankbaar voor het ondersteunen van Dead To Me, vanaf de eerste dag, en ik ben verheugd om onze samenwerking voort te zetten”, aldus Feldman. Daarmee doelt ze op een nieuwe deal die ze is aangegaan met Netflix waarbij ze gaat helpen bij de ontwikkeling van series en andere projecten.

Wil jij als eerste weten wanneer Dead To Me seizoen 3 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?