Laatste Nieuws

De Familie Claus wordt eerste Nederlands-Vlaamse Netflix kerstfilm

Netflix heeft de eerste Nederlands-Vlaamse kerstfilm aangekondigd. Later dit jaar kunnen we aan de slag met De Familie Claus. De film wordt in december toegevoegd aan het aanbod van Netflix in België en Nederland. Volgend jaar volgt de wereldwijde release.

Familie Claus

De Familie Claus is een echte kerstfilm. Jules Claus (Mo Bakker) staat centraal. Hij heeft helemaal niets meer met Kerstmis nadat hij vorig jaar zijn vader is kwijtgeraakt. Wel verdoet hij graag zijn tijd in de speelgoedwinkel van zijn grootvader. Daar ontdekt hij een magische sneeuwbol die magische krachten heeft.

Die bol kan hem namelijk naar de verste uithoeken van de wereld brengen. Daar ontdekt hij dat zijn eigen grootvader de Kerstman is. Als zijn grootvader zijn been breekt, is het aan Jules om het kerstfeest te redden. Maar om dat te bereiken, moet hij eerst zelf weer van Kerstmis leren houden.

De Familie Claus op Netflix

De Familie Claus komt in december naar Netflix in België en Nederland. Bracha van Doesburgh (Oogappels, Nieuwe Buren), Renée Soutendijk (Moordvrouw), Eva Van der Gucht (Oogappels), Josje Huisman (Allemaal Familie), Janne Desmet (The Twelve), Stefaan Degand (Ge Hadt Erbij Moeten Zijn), Bert Haelvoet (De Dag, Torpedo), Sien Eggers (Spitsbroers), Carly Wijs (De belofte van Pisa) en Pommelien Thijs (#Likeme). Dingie Film is verantwoordelijk voor de productie van de film.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?