Laatste Nieuws

David Letterman keert toch terug voor tweede seizoen My Next Guest

My Next Guest Needs No Introduction

De rentree van David Letterman zal toch langer duren dan één seizoen. De talkshowhost zou eenmalig aan de slag gaan voor Netflix, maar het succes van zijn show My Next Guest Needs No Introduction zorgt ervoor dat er een tweede seizoen komt.

Pensioen

Decennialang was David Letterman dagelijks op televisie als presentator van een Late Night talkshow. In het voorjaar van 2015 zette hij hier een punt achter en kondigde zijn pensioen aan. Letterman had geen zin meer om op de buis te verschijnen en liet een indrukwekkende baard staan.

Barack Obama

Uiteindelijk keerde hij in 2018 toch terug om op Netflix een serie te maken van zes shows. In iedere show praatte hij een uur met één gast. Dit waren in het eerste seizoen voormalig president Barack Obama, Howard Stern, George Clooney, Malala Yousafzai, Jay Z en Tina Fey.

Gasten nog onbekend

De shows werden zeer goed beoordeeld en bekeken. Daarop is Netflix met Letterman in gesprek gegaan en zal er in 2019 een nieuwe reeks van My Next Guest Needs No Introduction volgen. De gasten voor het tweede seizoen zijn nog niet bekend, wel dat het opnieuw om zes afleveringen zal gaan. De gesprekken verschijnen maandelijks.