Laatste Nieuws

Cursed met Katherine Langford in de zomer naar Netflix

Netflix heeft meer bekendgemaakt over de nieuwe Original Cursed. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tom Wheeler & Frank Miller en de hoofdrol is voor niemand minder dan Katherine Langford (Hannah Baker uit 13 Reasons Why). De eerste beelden zijn inmiddels een feit.

Arthur-legende

In Cursed worden we meegenomen in het verhaal van de Arthur-legende. Het verhaal wordt verteld door de ogen van Nimue, een jonge vrouw met een mysterieuze gave. Het is aan haar om Lady of the Lake te worden. Na de dood van haar moeder gaat ze samen met Arthur op zoek naar Merlijn om het eeuwenoude zwaard te overhandigen. Ondertussen wordt ze het symbool voor moed en rebellie tegen angstaanjagende vijanden.

Rollen

Netflix heeft de hoofdrollen voor Cursed al bekendgemaakt. Katherine Langford speelt de hoofdrol van Nimeu. De andere rollen zijn voor Devon Terrell (Arthur), Gustaf Skarsgård (Merlin), Daniel Sharman (Weeping Monk), Sebastian Armesto (King Uther Pendragon), Matt Stokoe (Gawain), Lily Newmark (Pym), Shalom Brune-Franklin (Igraine), Emily Coates (Sister Iris), Billy Jenkins (Squirrel), Bella Dayne (Red Spear) en Peter Mullan (Father Carden). Cursed is vanaf 17 juli te zien op Netflix.

Bekijk de trailer van Cursed

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?