Laatste Nieuws

Crimefilm Spenser Confidential met Mark Wahlberg aangekondigd

Spenser Confidential Netflix

Netflix heeft een gloednieuwe crimefilm aangekondigd met Mark Wahlberg en Alan Arkin in de hoofdrol. Het gaat om Spenser Confidential, een film die zowel in selecte bioscopen gelanceerd wordt en vanaf 6 maart te bekijken is op Netflix.

Mark Wahlberg

Voor Spenser Confidential heeft Netflix een aardige cast te pakken. De hoofdrol is voor niemand minder dan Mark Wahlberg, onder meer bekend van The Italian Job, Shooter, The Departed en Ted. Andere bekende gezichten in de film zijn die van Alan Arkin, Iliza Shlesinger, Bakeem Woodbine, Marc Maron en Post Malone.

Spenser Confidential op Netflix

Het verhaal van Spenser Confidential is gebaseerd op het boek Wonderland van Ace Atkins en Robert B. Parker. We volgen hoe Spenser, gespeeld door Wahlberg, als voormalig agent en bokser in de val loopt van een groep criminelen. Het zorgt ervoor dat Spenser in de gevangenis terechtkomt en zijn baan kwijtraakt.

Als hij weer op vrije voeten is, gaat hij zelf aan de slag met een sensationele onopgeloste moordzaak. Al snel legt hij daarmee een gruwelijk complot bloot en komt hij in de duistere onderwereld van Boston terecht. Spenser Confidential wordt op 6 maart toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Peter Berg (Lone Survivor) gaat aan de slag als regisseur.

Bekijk de trailer van Spenser Confidential