Laatste Nieuws

Crime Scene-reeks start met The Vanishing at the Cecil Hotel

Netflix heeft een nieuwe true crime documentairereeks aangekondigd. Het gaat om Crime Scene waarbij we in ieder seizoen mee worden genomen naar een nieuwe zaak. In de eerste zaak draait het om The Vanishing at the Cecil Hotel. De serie gaat in februari van start.

The Vanishing at the Cecil Hotel

Crime Scene is afkomstig van Joe Berlinger. Hij was eerder al verantwoordelijk voor The Ted Bundy Tapes. In het eerste seizoen neemt Berlinger ons mee in The Vanishing at the Cecil Hotel. In vier afleveringen wordt het verhaal over de mysterieuze verdwijning van Elisa Lam verteld. Ze verdween in februari 2013 plotseling.

Op de laatste beelden waar Lam op te zien is, is ze te zien in de lift van het Cecil Hotel in Los Angeles. Wat daar precies gebeurd is, blijft een razendsnel. In de lift lijkt ze namelijk te schrikken en ontzettend bang te zijn. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van Lam.

The Vanishing at the Cecil Hotel

Vanaf 10 februari kunnen we op Netflix aan de slag met The Vanishing at the Cecil Hotel. Het eerste seizoen bestaat uit vier afleveringen. De zaak van Lam is overigens niet de enige zaak uit het Cecil Hotel. Het hotel is één van de dodelijkste hotels ter wereld.

Bekijk de trailer van The Vanishing at the Cecil Hotel

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?