Laatste Nieuws

Count Olaf vliegt 2019 in met slotseizoen A Series of Unfortunate Events

Het derde en tevens laatste seizoen van A Series of Unfortunate Events zal het nieuwe kalenderjaar gaan openen. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat de serie met Neil Patrick Harris in de hoofdrol op 1 januari 2019 op de streamingdienst zal verschijnen.

Dertiendelige boekenreeks Lemony Snicket

Daarmee zal Count Olaf direct gaan proberen om ons jaar te verpesten. Count Olaf maakt namelijk nog altijd jacht op de erfenis van de Baudelaires. Het vrij dramatische einde van het tweede seizoen zal een vervolg krijgen met nog eens acht afleveringen waarin de resterende vier verhalen worden verteld. Lemony Snicket schreef een dertiendelige boekenreeks over de Baudelaire-wezen. In de eerste twee seizoenen werden al negen boeken verteld, de resterende vier komen dus in januari.

Alle geheimen komen eindelijk boven tafel

Daarmee komt het verhaal ook ten einde. Patrick Harris heeft al in een eerder stadium laten weten dat ze de boeken zo nauw mogelijk proberen na te vertellen en niet van plan zijn om het verhaal daarna te gaan rekken met nieuwe verhalen. Op de eerste dag van het nieuwe jaar weten we dan ook hoe het af gaat lopen met de Baudelaire-wezen, of hun ouders daadwerkelijk om zijn gekomen bij een brand, waar toch al die geheime symbolen en letters voor staan en of Count Olaf nog zijn zin gaat krijgen.

Bekijk de teaser van seizoen 3 A Series of Unfortunate Events

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?