Laatste Nieuws

Cobra Kai seizoen 3 nog eerder op Netflix

De release van Cobra Kai op Netflix is vervroegd. Het derde seizoen van de serie zou oorspronkelijk op 8 januari toegevoegd worden aan het aanbod van Netflix, maar nu blijkt seizoen 3 al op Nieuwjaarsdag naar Netflix te komen. Daarmee starten we het nieuwe jaar meteen met een nieuw seizoen van de revival van The Karate Kid.

Week eerder

Netflix maakte een aantal maanden geleden bekend dat seizoen 3 van Cobra Kai vanaf 8 januari te bewonderen zou zijn op Netflix. Tegelijkertijd werd ook een vierde seizoen aangekondigd. Verrassend genoeg is nu de releasedatum van seizoen 3 echter vervroegd. Daardoor komen de afleveringen al op Nieuwjaarsdag online op Netflix.

Karate Kid

Het is William Zabka die het nieuws met betrekking tot de releasedatum bekend heeft gemaakt. Dat deed hij door middel van onderstaande video. Met Cobra Kai heeft Netflix een serie te pakken die oorspronkelijk begon als YouTube-serie. De serie is te zien als vervolg op de Karate Kid-films. Dit keer gaat het om een gloednieuwe generatie, met de helden van toen als de leermeesters van nu.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?