Laatste Nieuws

Chris Rock krijgt hoofdrol in Fargo seizoen 4

Chris Rock Fargo seizoen 4 Netflix

Voor Chris Rock is een belangrijke rol aangekondigd voor Fargo seizoen 4. Op het moment dat het vierde seizoen van de serie officieel werd aangekondigd, is ook direct duidelijk geworden dat komiek Chris Rock is vastgelegd voor een hoofdrol. Daarnaast is er meer bekend. Het vierde seizoen zal namelijk al in 2019 te zien zijn en dus niet in 2020.

Seizoen 4 al in 2019

Dat Fargo nog in 2019 terugkeert voor zijn vierde seizoen is een verrassing te noemen. Alles wees er de afgelopen periode op dat seizoen 4 pas in 2020 zou verschijnen, omdat de opnames van de serie altijd moeten wachten tot in de winter.

FX-baas John Landgraf vertelde tijdens TCA18 dat de opnames in 2019 van start gaan en dat we in datzelfde jaar nog de eerste afleveringen kunnen verwachten. Ook op Netflix kunnen we daar razendsnel mee aan de slag, omdat de streamingdienst de internationale streamingrechten heeft.

Fargo seizoen 4

In het vierde seizoen van Fargo worden we meegenomen naar de jaren ’50 van de vorige eeuw. We zien hoe twee criminele syndicaten met elkaar botsen in Kansas City. De één kent zijn oorsprong bij Italiaanse immigranten en de andere uit Afrikaanse afstammelingen die vanuit het Zuiden naar de steden zijn gekomen. Chris Rock vertolkt het hoofd van de Afrikaanse familie en heeft daarmee een hoofdrol te pakken.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer Fargo seizoen 4 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!