Laatste Nieuws

Chilling Adventures of Sabrina stopt na vier seizoenen

Chilling Adventures of Sabrina is na vier seizoenen geannuleerd door Netflix. Het slotstuk van de serie wordt nog later dit jaar toegevoegd aan het aanbod van Netflix en dan is het klaar voor de heksenserie. Dat heeft Netflix in de nacht van woensdag op donderdag bekendgemaakt.

Slotstuk

Kiernan Shipka keert in de herfst van 2020 nog één keer terug als Sabrina. Alhoewel een definitieve releasedatum nog niet bekend is gemaakt, weten we wel al dat de laatste acht afleveringen aan het einde van het jaar worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het is niet ondenkbaar dat daarbij weer gekozen wordt voor een release rondom Halloween.

Enorme eer

Showrunner Roberto Aguirre-Sacasa sprak zich bij Variety uit over de annulering en blijkt vooral dankbaar te zijn. Werken aan Chilling Adventures of Sabrina was vanaf dag één een ongelooflijke eer. De cast, beginnend met Kiernan als ieders favoriete tienerheks, was een groot plezier. Ik ben meer dan dankbaar voor de crew, schrijvers, editors, assistenten en iedereen die zoveel liefde in deze donkere show heeft gebracht.”

“Ik ben ook dankbaar voor onze partners: Netflix, Warner Bros., Berlanti Television en Archie Comics omdat ze ons het verhaal lieten vertellen wat wij wilden vertellen, op de manier hoe wij dat wilden. We kunnen niet wachten tot iedereen aan de slag kan met deel 4.” Via Twitter zijn alvast de eerste foto’s van het slotstuk gelanceerd.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?