Laatste Nieuws

Chilling Adventures of Sabrina krijgt derde en vierde deel

Chilling Adventures of Sabrina

Chilling Adventures of Sabrina gaat voorlopig nog wel even door op Netflix. De serie debuteerde dit najaar, kreeg afgelopen week een Kerstspecial en in april zal het tweede deel verschijnen. Netflix heeft nu bekend gemaakt dat er een derde en een vierde seizoen onderweg is, al noemt de streamingdienst dit het derde en vierde deel.

Opnames in januari; 16 afleveringen

Netflix laat weten dat in het nieuwe jaar de opnames zullen beginnen van nieuwe episodes van Chilling Adventures of Sabrina. In totaal zijn er zestien afleveringen besteld, deze zullen in twee delen op de streamingdienst verschijnen. Het eerste seizoen bestond uit tien afleveringen, na de Kerstspecial worden er in april opnieuw tien episodes verwacht.

Duistere coming-of-age

Chilling Adventures of Sabrina is een duister coming-of-age verhaal met horror, occulte praktijken en natuurlijk hekserij. De jonge Sabrina (Kiernan Shipka) worstelt met haar dubbele persoonlijkheid; ze is half-mens, half-heks. Daarnaast wordt ze bedreigd door duivelse krachten die haar, haar familie en de menselijke wereld bedreigen. Sabrina is voorbestemd om een heks te worden, net zoals haar familie. Op haar zestiende verjaardag moet ze de transformatie gaan maken naar de heksenwereld, maar wil ze haar huidige leven en vrienden wel loslaten?