Laatste Nieuws

Chilling Adventures of Sabrina deel 3 heeft releasedatum

We hebben er even op moeten wachten, maar Chilling Adventures of Sabrina keert binnenkort dan toch terug voor zijn derde deel. Waar eerder nog rekening werd gehouden met een release rond Halloween 2019, blijkt nu dat we ons moeten focussen op januari 2020.

Lang wachten

Het derde deel van Chilling Adventures of Sabrina liet langer op zich wachten dan gedacht. Zo werd het eerste deel van de reeks in oktober 2018 gelanceerd en hoefden we slechts tot april 2019 te wachten tot het tweede deel. De verwachting was dat ook het derde deel vervolgens rond Halloween 2019 zou verschijnen, maar dat is niet gehaald. In plaats daarvan wordt deel 3 op vrijdag 24 januari in één keer toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2

Kiernan Shipka keert voor het derde deel terug als Sabrina. Dat derde deel betekent tegelijkertijd echter ook direct het begin van het tweede seizoen. De seizoenen van Sabrina bestaan tenslotte uit twee delen. Ook het tweede seizoen bestaat opnieuw uit twee delen, met ieder acht afleveringen. In onderstaande video wordt deel 3 alvast aangekondigd.