Laatste Nieuws

Chesapeake Shores seizoen 5 komt wekelijks naar Netflix

Het vijfde seizoen van Chesapeake Shores is in aantocht op Netflix. Vanaf maandag 16 augustus kunnen we bij de streamingdienst wekelijks aan de slag met een nieuwe aflevering van de serie. Dat heeft Netflix in België weten te achterhalen.

Wekelijkse aflevering

Netflix is er wat betreft Chesapeake Shores razendsnel bij. Zodra de eerste aflevering op zondag 15 augustus wordt uitgezonden bij Hallmark, verschijnt de aflevering één dag later al op Netflix. Vanaf die maandag mogen we iedere maandag wekelijks een nieuwe aflevering verwachten. In totaal bestaat seizoen 5 uit tien afleveringen. Daarmee is het seizoen een stuk langer dan we voorheen gewend waren.

Trace en Abby

Seizoen 5 zal ons ook laten zien hoe het nu verder moet tussen Trace en Abby. Voor de release van seizoen 5 maakte Jasse Metcalfe tenslotte bekend dat hij zou stoppen met de serie. Binnenkort komen we erachter hoe Trace de serie zal verlaten. Ook maken we kennis met een nieuw karakter. Hat gaat om de succesvolle zakenman Evan McKenzie. Hieronder bekijk je alvast de officiële trailer van seizoen 5.

Bekijk de trailer

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?