Laatste Nieuws

Cast Fargo seizoen 4 met Chris Rock en andere bekende namen

Het is lange tijd stil geweest rondom het vierde seizoen van Fargo, maar nu is eindelijk het één en ander bekend geworden over het vervolg. Zo wisten we al dat Chris Rok een hoofdrol heeft in het vierde deel, maar zijn nu ook andere bekend namen bekend geworden voor seizoen 4.

Kansas City in de jaren ’50

Het vierde seizoen van Fargo speelt zich af in de jaren ’50 in Kansas City. In die tijd waren er net twee grote migraties geweest. Zuid-Europeanen gingen massaal naar de Verenigde Staten, terwijl Afro-Amerikanen de Jim Crow South achter zich lieten. Het was een invasie van buitenlanders die allen vochten voor de Amerikaanse droom.

Daartoe behoren ook twee crime-syndicaten: Een Italiaanse en een Afro-Amerikaanse. De twee kunnen het maar moeilijk met elkaar vinden, maar om de vrede te bewaren hebben de twee families hun jongste zonen gewisseld. Rock is inmiddels binnengehaald om het hoofd van de Afro-Amerikaanse familie te spelen.

Fargo seizoen 4 op Netflix

Ook de namen van flink wat andere acteurs zijn nu bekend. Zo hebben Jack Huston, Jason Schwartzman en Ben Whisham allen een belangrijke rol. Andere acteurs zijn onder meer Jessie Buckley, Jeremie Harris, Salvatore Esposito, Gaetano Bruno, Anji White, Francesco Acquaroli, E’myri Crutchfield, Amber Midthunder en Andrew Bird. De opnames voor seizoen 4 gaan in de winter van 2020 van start in Chicago.

Het is de bedoeling dat de afleveringen vervolgens in 2020 worden uitgezonden door FX in de Verenigde Staten. Het is afwachten wanneer de afleveringen vervolgens bij Netflix komen. de streamingdienst beschikt over de internationale uitzendrechten en had de afleveringen voorheen in de week na de uitzending in Amerika. Wil jij als eerste weten wanneer Fargo seizoen 4 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?