Laatste Nieuws

Cast en plot Dirty John seizoen 2 bekend

USA Network heeft meer bekendgemaakt over het tweede seizoen van Dirty John. In België is de serie te bekijken op Netflix. De cast en het plot voor seizoen 2 is inmiddels bekend. Het vervolg gaat door het leven onder de naam: Dirty John: The Betty Broderick Story.

Verhuizing

In de Verenigde Staten was Dirty John in eerste instantie niet te bekijken op USA Network. In mei 2019 werd echter bekend dat de serie verhuisde van Bravo naar USA Network. Buiten de Verenigde Staten is de serie te bekijken op Netflix. Ook het tweede seizoen wordt bij de streamingdienst verwacht.

Hoofdrolspelers en plot

USA Network heeft bekendgemaakt dat de hoofdrollen in het nieuwe seizoen zijn voor Amanda Peet en Christian Slater. Het seizoen vertelt het verhaal van een liefdessprookje dat fout afloopt. Oprah Winfrey beoordeelde het al eens tot ‘de rommeligste echtscheidingen van Amerika’ en dat was nog voordat het eindigde in een dubbele moord. Het verhaal speelt zich af tussen 1960 en 1980.

Peet kruipt voor seizoen 2 in de huid van een perfecte blonde vrouw en tevens moeder, getrouwd met haar knappe universiteitsvriendje Dan (Slater). Betty heeft hem altijd bijgestaan tijdens zijn studies en nu dat voorbij is, kunnen ze de vruchten plukken van hun gezamenlijke inspanningen. Totdat Dan er vandoor gaat met Linda, een slimme, mooie jonge vrouw.

Dirty John seizoen 2 op Netflix

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het tweede seizoen van Dirty John. Toch is het nog niet bekend wanneer we aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen van de reeks. In het eerste seizoen draaide de serie om de relatie tussen Debra Newell en John Meehan. Wil jij als eerste weten wanneer Dirty John seizoen 2 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!