Laatste Nieuws

Cast Belgische Netflix-serie Into the Night bekendgemaakt

De cast van Into the Night is bekendgemaakt. Deze reeks is de eerste Belgische Netflix Original Serie en zal een zeer internationale cast krijgen met acteurs uit België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Rusland en Turkije.

Bekende acteur uit Zone Blanche

Door middel van een filmpje zijn de namen naar buiten gebracht. Het gaat om onder meer Jan Bijvoet, Nabil Mallat, Pauline Etienne, Laurent Capelluto, Stéfano Cassetti, Astrid Whettnall, Vincent Londez, Regina Bikkinina, Alba Gaïa Bellugi, Babetida Sadjo, Mehmet Kurtulus en Ksawery Szlenkier. Capelluto kennen we al uit Zone Blanche, waar hij inspecteur Franck Siriani vertolkte. Bijvoet was te zien in onder andere Borgman en The Broken Circle Breakdown.

Into the Night komt in 2020

De productie van Into the Night zal spoedig aanvangen, want de serie is al voor 2020 gepland. Een nachtvlucht vanuit Brussel zet koers naar het westen, om zo aan de dodelijke zon te ontsnappen. Aan boord: een stel gelukkige passagiers en hun bemanning, van diverse nationaliteiten, rijk en arm, jong en oud, civiel en militair. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: de wil om de zon en elkaar te overleven. Het eerste seizoen van de apocalyptische serie zal bestaan uit zes afleveringen.

Into The Night: Cast

Dit zijn de reizigers die moeten vluchten voor de zon. Into The Night, vanaf 2020 op Netflix.Ce sont les passagers qui doivent fuir le soleil. Into The Night, à partir de 2020 sur Netflix.

Geplaatst door Netflix op Maandag 30 september 2019