Laatste Nieuws

Brooklyn Nine-Nine toch weer gecanceld, seizoen acht is de laatste

Voor de tweede keer slecht nieuws voor de fans van Brooklyn Nine-Nine. De komische politieserie gaat namelijk toch echt stoppen na het achtste seizoen, ook al nam NBC het stokje onlangs nog over van FOX. De zender heeft besloten om niet verder door te gaan met Jakob, Amy en co.

Tweede cancel

Een tijdje terug kondigde FOX al het einde van Brooklyn Nine-Nine aan, in 2017, maar nadat NBC de serie overnam rekenden de fans erop langer te kunnen genieten van hun onhandige politiehelden uit Amerika. Niets blijkt echter minder waar, want ook NBC gaat dus door met ‘B99’. Het pad dat daarmee bewandeld werd door de serie is vrijwel identiek aan de collega’s van Lucifer, dat door Netflix werd overgenomen, maar desondanks alsnog tot een einde komt in 2021.

Einde in zicht

Gelukkig krijgen de liefhebbers van Brooklyn Nine-Nine nog een toegift met seizoen acht. Deze verschijnt dit jaar in de Verenigde Staten. Aangezien de opnames nog niet afgerond zijn komt er een ‘rond’ einde aan de avonturen van Jakob, Amy, Charles Rosa, Terry, Gina, Hitchcock en Scully. Bovendien moet eerst seizoen 7 nog in Nederland arriveren; dat gebeurt vermoedelijk ergens in de zomer van 2021. Ongeveer een jaar later komt met seizoen 8 dan het slotstuk van Brooklyn Nine-Nine.

Seizoen 6

Heb jij Brooklyn Nine-Nine seizoen 6 nog niet gezien? Zeker een aanrader! Dit seizoen is namelijk anders dan alle voorgaande seizoenen. Waarom lees je hier.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?