Laatste Nieuws

Bridgerton krijgt eerste spin-off over Queen Charlotte

Bridgerton is een doorslaand succes en kan zomaar een geheel universum gaan worden. Er worden minimaal vier seizoenen gemaakt van de historische dramaserie en daarnaast is er nu een eerste spin-off aangekondigd. Daarin draait het om Queen Charlotte.

Violet en Lady Danbury

Landgenoten, we gaan het Bridgerton-universum uitbreiden met een miniserie over het verleden van Queen Charlotte! Inclusief een jonge Violet Bridgerton en een jonge Lady Danbury. Dit berichtje deelde Netflix. “Veel kijkers kenden het verhaal van Queen Charlotte nog niet voordat ze naar Bridgerton kwam en ik ben blij dat deze nieuwe serie haar verhaal zal vertellen en de wereld van Bridgerton verder zal uitbreiden”, vertelde Bela Bajaria van Netflix.

Ieder jaar een nieuw seizoen

De makers onder leiding van Shonda Rhimes hebben het voorlopig erg druk, maar dat is een bewuste keuze. “Door nu alvast de komende seizoenen te plannen en voor te breiden, hopen we een bepaald tempo aan te kunnen houden.” Zo wil Netflix ervoor zorgen dat er ieder jaar een nieuw seizoen kan verschijnen van de geliefde serie. In december werd Bridgerton gelanceerd, in de eerste maand werd de serie al door liefst 63 miljoen huishoudens bekeken. De opnames voor het tweede seizoen zijn begonnen, maar of in 2021 er al nieuwe afleveringen verschijnen is erg twijfelachtig.

Wil jij als eerste weten wanneer Bridgerton seizoen 2 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?