Laatste Nieuws

‘Breaking Bad-film is in geheim al gefilmd’

Breaking-Bad-Netflix

Breaking Bad de film lijkt een stuk sneller te komen dan gedacht. Behalve dat Netflix in samenwerking met AMC het project in gang had gezet was er nog niets naar buiten gebracht. Maar nu meldt Bob Odenkirk dat de opnames zelfs al zijn afgerond!

Better Call Saul

Odenkirk vertolkt in Breaking Bad de rol van Saul Goodman. Hij heeft zijn eigen spin-off met Better Call Saul. Voor de lancering van het vijfde seizoen was er een persmeeting, waar Odenkirk ook sprak met The Hollywood Reporter. Hij deed een opvallende uitspraak.

Alles in het geheim gefilmd

“Ik weet niet precies wie wát weet over de Breaking Bad-film… Het verbaast jullie misschien, maar hij is al opgenomen! Het is ze gelukt, en hóé kan het dat dat nog geheim is? Ze hebben het heel knap geheim gehouden.”

Breaking Bad de Film

Al sinds het stoppen van Breaking Bad wordt er door fans gevraagd om meer. Nu lijkt het dus echt zover dat er een film komt, waarin de hoofdrol weggelegd is voor Jesse Pinkman. Of andere personages zoals Walter White ook een rol vertolken is op dit moment nog niet duidelijk. Wel is duidelijk dat Netflix de eerste rechten heeft verworven. In de Verenigde Staten zal vervolgens ook AMC de film uit gaan zenden.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als de Breaking Bad film op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!