Laatste Nieuws

Boze buren: Bridgerton op zoek naar nieuwe opnamelocatie

Bridgerton heeft met legio seizoenen voor de boeg en een spin-off heel wat op te nemen. Dat lijkt opeens toch een probleem, want er is ruzie met de buren. Er mag niet gebouwd worden op de uitgekozen locatie.

Drie seizoenen, spin-off en The Crown

Voor Bridgerton wachten drukke tijden. Er zijn inmiddels namelijk al drie seizoenen bijbesteld, waardoor het totaal op vier uit komt. Deze moeten in de aankomende jaren allemaal worden opgenomen. Ook is er een spin-off besteld over Queen Charlotte. Opnemen maar zou je denken, alleen Bridgerton is in de knoop gekomen met The Crown. Beide series maakten namelijk gebruik van dezelfde locaties. Verhuizen dus voor Bridgerton!

Sunninghill Park

Omdat de reeks nog jaren door gaat was het plan om een nieuwe set te bouwen in Sunninghill Park. Dit project is nu stil komen te liggen door ruzie met de buren. Dit brengt de Daily Mail naar buiten. Lokale bewoners hebben klachten ingediend over de bouwplannen. Volgens verschillende rapporten hoopten de makers gebruik te kunnen maken van Price Andrew’s voormalige Berkshire huis. De plannen daarvoor lagen al klaar. Zo hadden er twee fictieve herenhuizen gebouwd moeten worden en hoopten ze daarnaast op een winkelgalerij, een theehuis en een steegje.

Nog ademruimte

De makers van Bridgerton hebben nog wel enige ademruimte. De opnames voor het tweede seizoen zijn momenteel in volle gang. De nieuwe locaties zouden gebruikt worden vanaf het derde seizoen. Hoe dit opgelost gaat worden is dus nog even de vraag.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Bridgerton seizoen 2 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?