Laatste Nieuws

Bovennatuurlijke thrillerserie The A List onderweg naar Netflix

The A List is onderweg naar Netflix. De streamingdienst heeft de wereldwijde uitzendrechten voor de bovennatuurlijke thrillerserie aangekocht, waardoor we binnenkort het complete eerste seizoen van de reeks op Netflix mogen verwacht.

The A List

De bovennatuurlijke thrillerserie The A List speelt zich af op een op het eerste oog idyllisch eiland waar een zomerkamp plaatsvindt. Mia (Lisa Ambalavner) arriveert op het eiland en denkt de vakantie van haar leven tegemoet te gaan. Maar de reis verandert al snel in een ware nachtmerrie als de mysterieuze Amber (Ellie Duckles) ook aankomt. Het script van de serie is geschreven door Dan Berlinka en Nina Metivier (Doctor Who) en Anne Brogan (Hank Zipzer) ging aan de slag als uitvoerend producent.

The A List op Netflix

The A List is afkomstig van Kindle Entertainment. Dat bedrijf maakte dertien afleveringen die sinds het najaar van 2018 via de BBC iPlayer te bekijken zijn. Door de deal met Netflix worden de afleveringen binnenkort ook toegevoegd aan het aanbod van die streamingdienst. Wanneer dat gaat gebeuren, is echter nog niet bekend. Wil jij als eerste weten wanneer The A List op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Bekijk de trailer van The A List