Laatste Nieuws

Bob Ross komt op speciale wijze naar Netflix

Wie kent hem niet: Bob Ross. Met zijn eigen schilderprogramma wist hij de harten van veel kijkers te veroveren. Nu blijkt Bob Ross binnenkort ook naar Netflix te komen en wel met een speciale documentaire in Happy Accidents, Betrayal & Gre.

Schilderprogramma

Bob Ross heeft met zijn programma The Joy of Painting veel kijkers aan zich gebonden. Waarschijnlijk heeft iedereen wel een keer een aflevering gezien. Ross stond vooral bekend om zijn Happy little trees. Nu komt Netflix met een speciale documentaire over de Amerikaanse landschapsschilder met zijn grote krullenbos.

Documentaire

Netflix heeft zijn hand weten te leggen op nooit eerder vertoonde beelden van Bob Ross. In Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Gre krijgen we een kijkje in het leven van Robert Norman Ross. De documentaire is van de hand van Joshua Rofé en laat onder meer het schokkende verhaal zien waarin er door zijn naasten wordt gevonden om zijn imperium. Zelfs de mensen die hij vertrouwde, lieten hem keihard vallen en zelfs na zijn dood wordt er door zijn ex-partners voornamelijk gevochten om de nalatenschap. Vanaf 25 augustus komt de documentaire op Netflix.

Bekijk een aflevering van The Joy of Painting met Bob Ross

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?